+32 (0)497061112 r.bax.bvba@gmail.com

Ramen

Onze partner Windowmakers, raamproducent,  produceert ramen en deuren voor professionele plaatsers. Plaatsers die het verschil willen maken door met producten van eigen bodem te werken. Voor hen die kwaliteit willen, staan we ter beschikking met een sterk team.

Onze passie vertaalt zich in… Vakwerk * Motivatie * Expertise * Maatwerk * Gelukkige klanten

Punctualiteit vertaalt zich in… Perfecte organisatie * Nauwgezette opvolging * Stipte oplevering * Transparantie * Respect voor afspraken

Aluminium ramen

De ramen worden geproduceerd met de profielen van AluK (Blyweert) aluminium. Een gloednieuw concept dat voldoet aan alle nieuwe eisen en reglementeringen. Een profiel dat door vakmanschap bewerkt wordt tot een klasse raam.

Getest op sterkte

Uniek coating techniek

Innovatieve product ontwikkeling

15 jaar systeem garantie

Profielen

Voor onze productie van ramen werken we met profielen van AluK / Blyweert aluminium. Deze ‘made in Belgium’ profielen, die aan al onze eisen voldoen, worden door het vakmanschap van Windowmakers verwerkt tot kwalitatief hoogwaardige ramen. Onderstaande profielreeksen zitten in ons gamma:

Alu is nu ook beschikbaar in alle ral-kleuren!

Ook is er nu de nieuwe MINIMA Reeks: KLIK

Kleuren
Welke kleuren kan ik kiezen voor mijn aluminium ramen?

U hebt de keuze tussen alle standaard kleuren. Download hier het overzicht.

Wist u trouwens dat er 2 goede redenen zijn om voor een standaard kleur te kiezen?

  1. Onze zeer concurrentiële prijs.
  2. Er wordt u geen profielafval aangerekend omdat deze kleuren.
Onderhoud

Wat zijn de reinigings- & onderhoudsvoorschiften bij aluminium ramen?

U kan onze reinigings- en onderhoudsvoorschiften hier terugvinden.

PVC ramen

Als u vandaag voor PVC ramen kiest bij het bouwen of verbouwen van uw woning, neemt u een beslissing voor de toekomst. Hoge energiewinsten, tijdloze stijl en duurzame kwaliteit zijn de beslissende factoren. Ze verhogen de waarde van uw woning en bieden comfort en stabiliteit voor uw gezin.

✓ 76mm met 5 kamers

 Inbraakvertragend beslag

 Ecologisch energiebesparend

 Modern design

Profielen

Wij werken met het bekende en goed gepositioneerde merk Gealan, onze voorkeur gaat uit naar de reeksen S9000 en de S8000 via windowsmakers, de afwerking blijft nog steeds gebeuren met anaf.

Eind december hebben we onze ramen laten vervangen door R. Bax in kunststof, compleet in groen/wit boerderijstijl. Het resultaat is super. Met de afwerking zijn we ook heel tevreden: zowel binnen als buiten is het heel netjes. Ook de extra zaken zoals nieuwe arduinen, oude rolluiken weghalen enz. werden professioneel geregeld. Wij zijn heel tevreden.
Koen

Ik heb ramen en deuren van bij R. Bax. De verkoper is altijd zeer correct geweest en heeft een mooie offerte gemaakt. Daarnaast was de levering en plaatsing van de ramen perfect op tijd en is alles professioneel geplaatst. In mijn ogen een echte aanrader!  
Franske