+32 (0)497061112 r.bax.bvba@gmail.com

Test pagina

Onze partner windowmakers, dé raamproducent produceert ramen en deuren voor professionele plaatsers. Plaatsers die het verschil willen maken door met producten van eigen bodem te werken. Voor hen die kwaliteit willen, staan we ter beschikking met een sterk team.

Onze passie vertaalt zich in… Vakwerk * Motivatie * Expertise * Maatwerk * Gelukkige klanten

Punctualiteit vertaalt zich in… Perfecte organisatie * Nauwgezette opvolging * Stipte oplevering * Transparantie * Respect voor afspraken

Aluminium ramen

Windowmakers produceert ramen met de profielen van Reynaers aluminium. Een gloednieuw concept dat voldoet aan alle nieuwe eisen en reglementeringen. Een profiel dat door vakmanschap bewerkt wordt tot een klasse raam.

Getest op sterkte

Uniek coating techniek

Innovatieve product ontwikkeling

15 jaar systeem garantie

Profielen

Voor onze productie van ramen werken we met profielen van Reynaers aluminium. Deze ‘made in Belgium’ profielen, die aan al onze eisen voldoen, worden door het vakmanschap van Windowmaker verwerkt tot kwalitatief hoogwaardige ramen. U kan hier de volledige brochure raadplegen. (download)

Kleuren

Welke kleuren kan ik kiezen voor mijn aluminium ramen?

U hebt de keuze tussen alle standaard kleuren. Download hier het overzicht.

Wist u trouwens dat er 2 goede redenen zijn om voor een standaard kleur te kiezen?

  1. Onze zeer concurrentiële prijs.
  2. Er wordt u geen profielafval aangerekend omdat deze kleuren.

PVC ramen

Als u vandaag voor Gealen pvc kiest bij het bouwen of verbouwen van uw woning, neemt u een beslissing voor de toekomst. Hoge energiewinsten, tijdloze stijl en duurzame kwaliteit zijn de beslissende factoren. Ze verhogen de waarde van uw woning en bieden comfort en stabiliteit voor uw gezin.

✓ 76mm met 5 kamers

 Inbraakvertragend beslag

 Ecologisch energiebesparend

 Modern design

Profielen

Wij werken met het bekende en goed gepositioneerde S9000 van Gealen profielen. U kan de volledige brochure hier downloaden.

Kleuren

GEALAN produceert al meer dan 35 jaar zijn kleursysteem acrylcolor. Bij de nieuwe S 9000 NL profielen kunnen alle hoofdprofielen voorzien worden van deze unieke kleurtechniek. Dankzij deze coextrusie-techniek krijgt u een gekleurde acryllaag die super sterk is. acrylcolor heeft een hoge krasweerstand en is zeer goed bestand tegen weersinvloeden. De matte, gladde en niet-poreuze oppervlakte is ongevoelig voor stof en vuil en behoudt zijn kleur. acrylcolor produkten of profielen zijn nagenoeg onderhoudsvrij en zeer eenvoudig te reinigen.

Eind december hebben we onze ramen laten vervangen door R. Bax in kunststof, compleet in groen/wit boerderijstijl. Het resultaat is super. Met de afwerking zijn we ook heel tevreden: zowel binnen als buiten is het heel netjes. Ook de extra zaken zoals nieuwe arduinen, oude rolluiken weghalen enz. werden professioneel geregeld. Wij zijn heel tevreden.
Koen

Ik heb ramen en deuren van bij R. Bax. De verkoper is altijd zeer correct geweest en heeft een mooie offerte gemaakt. Daarnaast was de levering en plaatsing van de ramen perfect op tijd en is alles professioneel geplaatst. In mijn ogen een echte aanrader!  
Franske