+32 (0)497061112 r.bax.bvba@gmail.com

Deuren

Voordeurpanelen van Belgische fabrikanten

Z

Verhoogde veiligheid

De veiligheid van een vleugeloverdekkende voordeur is een stuk beter dan die van een klassieke niet-vleugeloverdekkende voordeur.
Z

Hoogwaardige isolatie

Of je nu bezig bent met nieuwbouw of met renovatie: isolatie is een thema dat niemand koud laat, ook bij de keuze van een voordeur.
Z

Design accent

De voordeur is het visitekaartje van jouw woning. Bij de keuze van het juiste model en uitvoering zijn er diverse mogelijkheden.

Onze vaste partner en leverancier van de beter gekende pvc– en alu deuren is NV HARINCK sinds meer dan 35 jaar toonaangevend op vlak van inkomdeuren. Kwaliteit, zin voor afwerking en originaliteit zijn de zaken waar FRAGER FRALU deurpanelen voor staan. U vindt hier het compleetste gamma van klassiek, tijdloos, hedendaags tot modern en grensverleggend. Niet voor niets is Harinck Belgisch marktleider.

Anaf Products nv produceert als vooruitstrevend Belgisch bedrijf reeds meer dan 40 jaar voordeurpanelen, plaatsingsklare gekeurde veiligheidsdeuren en oppervlaktebehandelingsproducten voor PVC en aluminium schrijnwerk. Door haar jarenlange ervaring slaagt Anaf Products erin om bij elk profielmerk en naar wens van elke klant een passende buitendeur aan te leveren. Op onze “Wall of Innovation” in onze showroom te Oeselgem ontdekt u de meest cruciale vernieuwingen waarvoor Anaf de laatste 4 decennia en tot op vandaag garant staat.
Harinck is de referentie voor duurzame, veilige en hoogwaardige voordeuren in pvc en aluminium. Al 35 jaar lang zijn kwaliteit, afwerking en originaliteit onze troeven. Harinck biedt het meest complete aanbod aan voordeuren, inkomdeuren en buitendeuren: van tijdloos klassiek tot modern en grensverleggend. Ons gamma is eenvoudig aan te passen op maat en is beschikbaar in een ruim scala aan kleuren. Naar de catalogus >>>
De Anaf deurpanelen zijn verkrijgbaar in twee collecties. De reeks Premium panelen staat garant voor een ruime keuze uit ca 25 populaire standaard deurmodellen, uitgevoerd in alle populaire kleurtonen en houtstructuurfolies. In de reeks Comfort bieden wij meer dan 80 deurmodellen aan die de klant kan laten uitvoeren in elke mogelijke maatvoering en kleurzetting. Individualiteit en kwaliteit. Dat is waar Anaf voor staat! Naar de catalogus >>>

Welke voordeuren zijn verkrijgbaar?

 

  • Doorsnedes panelen (download)
  • Opdekpanelen (download)
  • Pastoriestijl (download)
  • Afbeelding van een klassieke paneel versus een vleugeloverdekkend paneel (download)